Coinbase nomena quatre nous executius per reforçar la seva divisió europea

Daniel Seifert s'hi va incorporar fa un mes com a nou director de la companyia a Europa

Per

Bolsamania | 28 nov, 2022

La plataforma de comerç de criptomonedes Coinbase continua reforçant-se en el procés d'expansió a Europa i ha nomenat quatre nous executius per liderar la seva expansió al Vell Continent.

Segons informa Bloomberg, Cormac Dinan, antic director general de Crypto.com, s'ha unit a la companyia de Brian Armstrong com a country manager per a Irlanda. Alhora, Michael Schroeder, exdirector de compliment normatiu a Bittrex, s'unirà a la companyia com a director de controls a Alemanya.

Alhora, Coinbase ha ascendit Elke Karskens com a nova directora de la companyia al Regne Unit i Patrick Elyas com a director d'expansió de mercat a Europa, Orient Mitjà i Àsia.

Aquestes contractacions i ascensos segueixen el nomenament de Daniel Seifert, antic COO de Solarisbank, nomenat vicepresident i director per a Europa, Orient Mitjà i Àsia ja fa un mes.

Aleshores, la companyia va explicar que la seva principal funció serà la d'“impulsar el creixement del negoci a Europa, promoure la missió i la cultura de Coinbase a la regió, contractar els millors talents locals, donar suport als principals esforços regulatoris/polítics i, posteriorment, garantir que Coinbase operi en ple compliment dels requisits reguladors locals aplicables”.

Els plans d'expansió de Coinbase s'estan duent a terme en un context d'alta incertesa als mercats a causa de la fallida d'FTX i el temor d'un efecte contagi per aquesta. La mateixa Coinbase ha sortit esquitxada a causa de la seva exposició en Genesis, que les últimes setmanes ha estat una de les companyies més assenyalades pel mercat.

Cal recordar que, igual que altres operadors de criptos, Coinbase ha patit una caiguda dels volums de negociació i dels ingressos, provocada per la caiguda dels preus dels actius digitals. En aquest sentit, l'empresa ha acomiadat gairebé una cinquena part de la seva plantilla, mentre que les seves accions han caigut més del 70% des del començament d'any.

Últimas noticias