I l'Ibex no va poder amb el buit baixista setmanal dels 9.410 punts

Aquest divendres l'índex va marcar un màxim en la sessió en els 9.417 punts

Per

Bolsamania | 08 jul, 2019

Actualitzat : 12:01

En les últimes sessions/setmanes hem dit que els 9.335 punts era una resistència importants, però la clau estava i està en el buit baixista setmanal dels 9.410 punts.

En les últimes sessions parlem de la resistència dels 9.335 punts, que el divendres va actuar com a suport. Però després de col·locar-se de nou per sota aquest dilluns pot dir que aquest nivell ja no és res. No és cap suport. Però sí que ho és el nivell de preus del qual dèiem que era la referència clau: el buit baixista setmanal dels 9.410 punts. Aquest divendres va marcar un màxim en els 9.417 punts i des d'aquí se'ns va desinflar. De manera que el que va succeir és que el buit baixista setmanal es va emplenar, però no es va tancar (o va anul·lar).

O cosa que és el mateix, per a poder dir que, per fi, tenim un senyal de fortalesa real en el nostre selectiu, hem d'exigir-li que tancament aquest buit baixista. Una altra cosa molt diferent és el que succeeix amb la resta dels índexs europeus, que cotitzen tots ells en nivells màxims de l'any. Mentre que nosaltres, principalment per la feblesa dels bancs, ens hem quedat molt enrere. Per a baix, pel costat dels suports, el més immediat està en els 9.200 punts.

Gráfico semanal del Ibex desde octubre de 2017

Últimas noticias