Videoanàlisi de Solaria: qualsevol esperança passa per respectar els mínims del martell

Acumula una caiguda del 53% des dels màxims anuals i històrics de principis d'any

Per

Bolsamania | 29 set, 2021

Un martell és una espelma que es dona amb bastant freqüència als mercats. Aquesta té lloc al final d'una fase correctiva prolongada i gairebé sempre a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista.

Estem parlant d'una sessió durant la qual el preu cau amb força durant gran part del dia per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims, o a màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior per sota. El volum negociat també sol ser bastant més alt que el de les sessions precedents. I això és el que ens va dibuixar Solaria durant la sessió del 16 d'aquest mes, tancant als màxims del dia i amb un altíssim volum de negociació.

I la veritat és que tot segueix exactament igual que ho hem comentat durant els últims dies. Les implicacions alcistes del martell segueixen aquí i així seguirà sent mentre el títol respecti els mínims d'aquesta formació (els 13,30 euros i en preus de tancament). De fet, com més a prop dels mínims, més atractiva serà l'equació rendibilitat-risc en la companyia. Mentre no tanqui per sota, la possibilitat de construir un rebot de certa intensitat hi és, i els primers objectius de pujada els trobem en el buit baixista dels 16,46 euros i per sobre, els 18 euros.

Últimas noticias