Videoanàlisi de Siemens Gamesa: de nou cap als màxims històrics?

Els títols cauen un 3% l'any

Per

Bolsamania | 26 abr, 2021

Actualitzat : 12:51

La correcció del 33% del valor de l'acció des dels màxims anuals i històrics de principis d'any als 39,35 euros no deterioren el més mínim la que és la tendència alcista de fons del valor.

Siemens Gamesa no és un títol gens fàcil. Tant a l'hora de pujar com a la de caure et fa dubtar constantment sobre el que pot estar tractant de fer. Gran culpa d'això la té la volatilitat. Moltes vegades aquest es dirigeix cap a on un creu, però mentrestant et treu de mercat amb les fortes batzegades diaris. Per això el millor és recórrer a les espelmes setmanals, que d'alguna manera eliminen gran part de tot el soroll que es produeix diàriament.

Dit això, el que tenim davant és el que es coneix com un retrocés temporal a l'antiga zona de resistència, ara suport, dels màxims de 2007 i de 2008 als aproximadament 27 euros. O dit amb altres paraules, mentre el preu no perfori el suport que tenim als mínims de la darrera caiguda (26,32), entenem que es donen les condicions perquè, fins i tot, aquest es dirigeixi de nou als màxims anuals i històrics del començament d'any als 39,35 euros.

Últimas noticias