Videoanàlisi de Bayer: quatre anys dins d'un canal baixista de llibre

Des dels mínims d'octubre el valor acumula una revaloració del 37%

Per

Bolsamania | 12 mai, 2021

Tot i les pujades dels últims mesos en el gegant farmacèutic alemany, d'acord amb tot el sector no ens enganyem, el valor segueix sent baixista a mitjà i llarg termini.

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles, però amb pendent negativa. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior, zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la base. En aquest moment la part alta del canal passa pels aproximadament 62-62,50 euros. I per sobre tenim una altra resistència de major rellevància als 73,63 euros (màxims de juny). De la qual cosa es dedueix que mentre el preu continuï desplaçant-se dins del canal baixista, no tindrem res.

Últimas noticias