Un simple rebot en Telefónica o hi ha alguna cosa més darrere?

Qualsevol possibilitat de canvi de tendència passa per no perforar el suport dels 7,45 euros

Per

Bolsamania | 09 mar, 2018

Si bé, és cert que les sensacions no són dolentes, necessitem que els títols de l'operadora saltin per sobre dels 8,6 euros per poder afirmar que està començant a canviar, per fi.

Des de l'última publicació de resultats dels títols de Telefónica acumulen una pujada superior al 5%. Això per si sol no vol dir ni implica res. És més, si només ens fixem en l’impecable successió de màxims i mínims decreixents setmanals des de fa un any, la veritat és que no hi hauria cap raó per pensar que, potser, estem davant d'alguna cosa més que un simple rebot. Però com en la vida mateixa, amb freqüència els petits detalls són els que compten.

I és que, com hem comentat durant les últimes sessions/setmanes, vull quedar-me amb el fet que durant l'última caiguda el preu, encara que per poc, ha aconseguit rebotar cèntims abans d'atacar el suport que presenta als 7,285 euros, l'últim gran mínim creixent setmanal. Per tant, el fet que el preu rebotés des dels 7,45 euros fa que tinguem un nou mínim setmanal (i ja en van quatre) des que el títol marqués mínims durant l'última gran crisi (els 5,93 euros el juliol de 2012). Dit això i per poder afirmar que de veritat alguna cosa estaria començant a canviar en el títol, necessitem que el preu salti sobre i confirmi, preferiblement en espelmes setmanals, els 8,65 euros, xifra que és l'últim màxim decreixent.

Gràfic setmanal de Telefónica

Últimas noticias