Twitter sembla estar donant forma a un ampli triangle simètric

Els títols de la xarxa social de microblogging pugen un 14% l'any

Per

Bolsamania | 26 oct, 2021

Els triangles simètrics solen donar-se sovint enmig de les tendències, tant alcistes com a baixistes. I el seu desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia. Es tracta d'un període de consolidació del mercat, previ a un moviment brusc.

Generalment actua com a patró de continuació de la tendència prèvia en què el preu ens dibuixa màxims decreixents i mínims creixents, si bé, és cert que cal esperar sempre tenir la confirmació del moviment. Diversos estudis han demostrat que els triangles simètrics es resolen aclaparadorament a la direcció de la tendència general del mercat. Quan el preu trenca amb força el triangle, el més normal és que assistim a un increment del volum. I la projecció de pujada o de caiguda (segons el costat per on trenqui) serà, com a mínim, l'amplada del triangle des del punt de ruptura de la formació.

I això és el que tenim en els títols de Twitter aquest any. Un ampli triangle en què el preu s'està acostant força al vèrtex, cosa que vol dir que la sortida del preu no s'hauria de demorar gaire en el temps. El més normal és que trenqui a l'alça, però cal esperar que ho faci el preu. Així, les zones de control per baix (suport) i per dalt (resistència) en aquest moment es troben als 57,64 dòlars i als 68,41. Fins que el preu no trenqui per una o altra banda, no tindrem cap pista sobre el que probablement sigui el següent gran moviment en tendència.

Gràfic setmanal de Twitter

Últimas noticias