Tercer suport de Santander a l'antiga directriu baixista

Els títols de l'entitat càntabra es deixen un 21% des dels màxims anuals de juny

Per

Bolsamania | 01 des, 2021

Segons com tracem la recta resistència dinàmica que uneix els màxims decreixents dels darrers anys obtenim una potencial i important zona de suport al rang dels 2,60-2,70 euros.

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que, a priori, sembla que tenim en els títols de Santander. Tres suports a l'antiga directriu baixista que durant dos anys va estar actuant com a resistència i ara ho està fent com a suport. És al rang dels 2,60-2,70 euros on es troba la potencial zona de suport que cal respectar sí o sí. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim (com no pot ser altrament) el buit baixista de divendres (3,055) i per sobre els màxims de novembre als 3,35 euros.

Gràfic setmanal de Santander des d'octubre de 2016

Últimas noticias