Telefónica s'acosta, tècnicament, a nivells de resistència importants

Des de començaments d'any els seus títols cauen un 7%

Per

Bolsamania | 12 ago, 2016

Actualitzat : 08:51

Telefónica està sent en el curt termini un dels títols directors que més està contribuint a les pujades de l'IBEX-35 durant les últimes sessions. No obstant això en el curt termini haurem d'estar atents a la zona dels 9,20-9,30 euros, on conflueixen importants nivells de resistència que podrien actuar de fre.

Tot i les importants pujades de les últimes setmanes en els títols de l'operadora la veritat és que a dia d'avui la tendència continua sent baixista. Tenim màxims i mínims decreixents i això, com ja coneixeu de sobres, no és sinó la definició més senzilla del que és una tendència a la baixa. Dit això, i després del vigent ral·li, es pot dir que convé ser cauts atès que tenim els títols de la companyia prop de nivells de resistència importants.

L'asfixiant deute obliga a Telefónica a recaptar diners amb O2 i Telxius

Com es pot observar en el gràfic són moltes les zones de resistència que conflueixen en l'interval de preus dels 9,20-9,30 euros. Encara que en la meva opinió vull fixar-me en els màxims de la sessió del 23 de juny, els màxims de la sessió prèvia al Brexit en els 9,242 euros. Tancar per sobre seria un primer avís per a navegants que, potser, estem davant d'alguna cosa més que un simple rebot dins d'una tendència baixista de grau més gran. Al cap i a la fi tancar per sobre dels 9,25 euros seria com dir que Telefónica ja hauria descomptat qualsevol notícia que es pogués derivar de l'efecte Brexit, la qual cosa és, sense cap dubte, un senyal de fortalesa a tenir en compte.

Telefónica ven l' 1,5% de China Unicom per 322 milions d'euros per a reduir deute

Gráfico diario - Telefónica

Últimas noticias