Telefónica començarà a ser interessant per sobre dels 9,80 euros i no abans

Els títols de l'operadora presenten una important resistència en el buit a la baixa dels 9,40 euros

Per

Bolsamania | 25 oct, 2016

Actualitzat : 11:26

Els títols de la nostra operadora s'han quedat molt ressagats en comparació del bon comportament de molts dels títols principals del mercat, especialment la banca. Només per sobre dels 9,80 euros estarem davant un veritable canvi de tendència.

Des de finals de setembre tenim als títols de l'operadora en negatiu respecte als nivells actuals de preu mentre que en el mateix període els títols de BBVA s'han revaloritzat per sobre del 25% i els de Banc Santander per sobre del 20%, que es diu aviat. Recordem que el calvari per a Telefónica va començar just en la sessió del 30 de setembre quan es coneixia que finalment se suspenia la sortida a borsa de la seva filial Telxius. Per tant, i resumint, es pot dir que el bon comportament de l'Ibex 35 s'ha de gairebé i en exclusiva als dos grans bancs i, en menor mesura, també gràcies a la banca mitjana i a títols com Repsol.

Tècnicament i a la vista del gràfic setmanal cal destacar que la clau està en els 9,80 euros (últim màxim decreixent), ja que per sobre d'aquesta resistència, amb folgança i en veles setmanals, estaríem davant una potencial gran figura de tornada en "cap i espatlles" invertida que definitivament posaria punt i final a la tendència a la baixa dels últims dos anys. Això sí, prèvia parada en la important resistència intermèdia que li confereix el buit a la baixa dels 9,40 euros.

Gràfica setmanal - Telefónica

Últimas noticias