Solaria posa rumb a la directriu alcista dels últims cinc anys: els 13 euros

La companyia perd la meitat del seu valor des dels màxims històrics de principis de gener

Per

Bolsamania | 10 mai, 2021

La setmana passada vam parlar del triangle descendent al qual es trobaven donant forma els títols de Solaria. Doncs bé, sembla que el valor ha experimentat un simple retrocés temporal de manual per agafar de nou impuls a la baixa.

Solaria s'ha convertit en una autèntica ruleta russa. No hi ha dia que no pugi o caigui un +/-6%. Si un dia cau amb força al següent li toca rebotar amb violència i així estem fa setmanes i setmanes. Amb l'afegit, com vam comentar la setmana passada, que el preu ens ha confirmat un triangle descendent després de la perforació del suport horitzontal dels 16,10 euros. Així doncs, les fortes pujades del passat divendres i l'espelma d''anada i tornada' d'aquest dilluns encaixen a la perfecció dins del que seria un retrocés temporal a la nova zona de resistència, abans suport, dels aproximadament 16,10 euros. O el que és el mateix, el preu ha comprovat la fortalesa de la qual és la nova zona de resistència, abans suport, i se'ns ha caigut sense cap tipus de dissimulació.

I ara, rebots puntuals a part (que seran violents), cal esperar que el preu acceleri més en la seva fase correctiva amb objectiu a la zona dels aproximadament 13 euros: la directriu alcista, amb quatre impecables punts de suport o de tangència, que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de juny de 2016.

Gràfic setmanal de Solaria

Últimas noticias