Si tenim clar l'ordre de prou pèrdues en l'or, endavant amb els llargs

El 'metall preciós' cau un 5,5% l'any

Per

Bolsamania | 09 set, 2021

El 'ral·li' de l'or des dels mínims d'agost s'ha frenat, al cèntim, just a la zona de resistència dels 1.834 dòlars. Aquest nivell no és un altre que els màxims de juliol i d'agost.

Així, en el gràfic setmanal de mitjà termini de l'or podem veure com aquest segueix, a dia d'avui, construint màxims decreixents. Encara que l'últim rebot s'ha esgotat, al tick, a la resistència horitzontal que li confereixen els màxims de juliol i d'agost: els aproximadament 1.834 dòlars. Cosa que deixa la porta oberta al fet que si des d'aquí el preu es reestructura de nou a l'alça i bat aquesta zona de control, llavors tindrem una interessant figura de volta a l'alça que el projectaria sense molts problemes cap als màxims anuals als 1.916,50 dòlars.

I per baix ens trobem amb un important suport horitzontal en el rang dels 1.676-1.687 dòlars. Aquest últim nivell es correspon amb els mínims de l'imponent martell setmanal de mitjans d'agost. De la qual cosa es dedueix que l'estratègia òptima pel costat llarg o alcista en l'or passaria per obrir llargs (posicions alcistes) en el 'metall preciós', preferiblement en correccions. I com més a prop dels mínims d'agost, millor que millor. I sempre que no perfori els mínims anuals als 1.676 dòlars.

Gràfic setmanal de l'unça d'or

Últimas noticias