Si vols saber què és un 'throw back' fes-li una ullada al gràfic de Telefónica

L'operadora no presenta resistències importants fins als màxims anuals en els 10,4 euros

Per

Bolsamania | 02 ago, 2017

Actualitzat : 13:30

Correccions puntuals aparti la veritat és que els títols de la nostra operadora no presenten resistències de calat fins als màxims anuals en els 10,4 euros.

Impecable el moviment de suport per part dels títols de Telefònica a l'antiga zona de resistència, ara suport. Al començament de juliol dèiem allò d'"ara o mai" per als títols de la nostra operadora sobre la base de la possibilitat que les importants caigudes dels mesos previs poguessin trobar suport a la potencial zona de suport, abans resistència, que li conferia la directriu a la baixa que unia els màxims de març i setembre de 2016. I aquí es va acabar la correcció. Per tant i a manera de resum el que ha fet Telefónica ha estat retrocedir fins a comprovar la fortalesa d'aquell nivell de preus que al seu moment va funcionar com a resistència i ara ha demostrat, al tick, actuar com a suport i això és un throw back.

Arribats a aquest punt es pot dir que, correccions puntuals aparti, el títol ja no presenta resistències importants fins als màxims anuals, en els 10,42 euros. I per damunt tindria via lliure fins als 11 euros.

Gràfic setmanal - Telefónica

Últimas noticias