Si cal llançar-se a la piscina en Alibaba és ara, en plena zona de suport

El títol acumula una caiguda del 52% des dels màxims històrics d'octubre de 2020

Per

Bolsamania | 29 set, 2021

Un canal baixista és un patró que es caracteritza, perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles, però amb pendent negativa. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior, zona de suport.

I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal. L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la base.

I això és el que tenim en aquest moment en els títols d'Alibaba, un impecable canal baixista amb sis punts de tangència, tres a la base i tres més a la part alta. Després, si cal intentar-ho pel costat llarg (o alcista) és ara, en plena zona de suport. Amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament, per més seguretat, per sota dels 144,44 dòlars. Els 144 dòlars en nombres rodons. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els màxims de setembre (178,18) i la part alta del canal, ara als aprox. 200 dòlars.

Gràfic diari d'Alibaba

Últimas noticias