Sabadell sembla que està donant forma a un ampli triangle d'implicacions alcistes

És el quart valor de l'IBEX que més puja durant l'any, darrere de Bankinter, CaixaBank i IAG

Banc Sabadell guanya 530 milions el 2021 i s'avança un any al pla estratègic

Per

Bolsamania | 27 gen, 2022

Els títols de l'entitat financera despleguen un erràtic moviment lateral des del maig, moviment que durant els últims temps s'està caracteritzant per construir màxims decreixents i mínims creixents.

El grup Banc Sabadell ha tancat l‟exercici 2021 amb un benefici net atribuït de 530 milions d‟euros. El marge recurrent de l'entitat (marge d'interessos + comissions – costos recurrents) augmenta un 12,6% interanual i un 3,6% respecte al tercer trimestre, situant-se en línia amb els objectius del pla estratègic.

Tècnicament, el valor es troba donant forma al que sembla un potencial triangle simètric. Pauta que es caracteritza per construir màxims decreixents i mínims creixents i que, en condicions normals, acaba trencant a l'alça. Les resistències que cal vigilar a curt termini les trobem als 0,7012 euros i per sobre, tenim els 0,7434 euros (els màxims del 2021). Per sobre d'aquests ja no hi ha res fins als nivells prepandèmia a 0,8734 euros i 1,06 euros. Per sota, pel costat dels suports i encara que ara mateix molt allunyat de la cotització actual, tenim el darrer gran mínim creixent als 0,5330 euros.

Gràfic setmanal de Sabadell (SAB)

Últimas noticias