Sabadell, en caiguda lliure i sense el més mínim senyal de recuperació

Els títols de l'entitat cauen més d'un 50% l'any

Per

Bolsamania | 15 abr, 2020

La feblesa dels títols de Sabadell és extrema, encara que cal ser objectius i reconèixer que la feblesa és extensiva a tot el sector financer europeu en bloc.

En moltes ocasions hem intentat explicar que els grans moviments dels mercats són, sobretot, a nivell sectorial. Així doncs, quan els bancs pugen amb força és perquè el conjunt del sector a nivell europeu també ho fa. És el mateix cas amb les caigudes. I prova d'això és que, per exemple, el sectorial bancari europeu, l'EURO STOXX Banks (SX7E) ha marcat recentment nous mínims històrics, caient fins a un 90% des dels màxims històrics que va marcar al 2007 abans de l'última gran crisi financera. I amb això estaria gairebé tot dit.

Això no impedeix que, a nivell individual, i en el cas que ens ocupa, no advertim de la feblesa extrema que presenten els títols de Banc Sabadell. En caiguda lliure i sense el més mínim senyal de fortalesa més enllà dels típics i puntuals rebots contra tendència (fases de reacció) que es produeix després de cada enfonsament. De fet, l'única cosa a què aferrar-se és la possibilitat que aconsegueixi respectar el suport que presenta als mínims històrics, els 0,3782 euros. I com primera i més immediata resistència tenim els 0,5051 euros.

Gráfico semanal de Banco Sabadell

Últimas noticias