Repsol: tota una dècada intentant deixar enrere la resistència dels 16 euros

Per sobre dels 16,05 euros el títol es col·locaria en pujada lliure absoluta

Per

Bolsamania | 28 feb, 2018

Actualitzat : 12:10

Des d’estiu de 2017 han estat nombrosos els intents de deixar enrere l’important resistència dels 16 euros, ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits al llarg de la seva història.

Tot i les caigudes de Repsol des dels màxims anuals (16,02) la veritat és que en termes de mitjà i llarg termini a dia d'avui l'estructura de preus segueix sent alcista. En qualsevol cas el realment interessant és que, almenys de moment, Repsol no ha estat capaç de saltar per sobre de la fortíssima resistència dels 16-16,05 euros, que són els màxims històrics ajustant la sèrie de preus a tots els dividends repartits. Per tant, cautela per tots aquells que vulguin pujar al tren de les compres en aquest moment, ja que pot ser que sigui tard.

També es pot deduir que un tancament setmanal per sobre dels 16,05 euros, en produir-se en un futur, seria, sense cap dubte, un clar i important senyal de fortalesa, ja que des d'aquest moment la petroliera es col·locaria en 'pujada lliure' absoluta. Però, mentrestant, el que hem de saber és que Repsol ha fallat, un cop més, en el seu intent d'atacar els màxims històrics.

Gràfic mensual de Repsol

Últimas noticias