Repsol anuncia els seus resultats mentre 'coqueteja' amb la directriu alcista

Des de principis de 2016 els títols de la petrolera es recolzen en una impecable directriu alcista

Per

Bolsamania | 04 mai, 2017

Actualitzat : 15:28

En la mesura que no es tanqui el buit alcista de dilluns de la setmana passada (14,29) no tindrem cap senyal de debilitat.

En condicions normals es podria apostar per l'inici d'un nou impuls alcista, en trobar el preu en plena zona de suport. Com solen dir els americans 'la tendència és la teva amiga', el que vol dir que mentre el preu no digui el contrari un sempre ha d'apostar pel costat de la tendència primària d'aquest moment, que, en el cas que ens ocupa, és clarament alcista. Tant és així que el que tenim davant no és més que una impecable directriu alcista en què el preu s'ha recolzat en nombroses ocasions. Directriu alcista, per definició suport, que en aquest moment s'estaria posant de nou a prova. Per tant, i en condicions normals, es podria apostar perquè des d'aquí el preu es reestructuri de nou a l'alça a la recerca dels màxims anuals (15,06) i per sobre de la resistència dels 16,5 euros.

Per sota, pel que fa a suports, el més immediat el trobem al buit alcista de dilluns de la setmana passada als 14,29 euros i per sota dels 13,75 i els 13,30 euros. Anem a veure què ens acaba dibuixant l’espelma setmanal des de l'actual directriu alcista.

Gràfic setmanal - Repsol

Últimas noticias