Rebots a part fruit de la 'sobrevenda', la fase correctiva d'Inditex continua intacta

Per

Bolsamania | 27 feb, 2018

L'última fuetada baixista en els títols d'Inditex l'han portat, al tick, al suport que presenta a nivells d'agost de 2015, és a dir la zona dels 24,79 euros.

El que tenim davant és un impecable canal baixista des dels màxims històrics que va aconseguir l'any passat als 36,51 euros. El canal es va perforar a la baixa a principis de febrer i en el qual, després d'un retrocés temporal de manual a la base del canal (ara resistència i abans suport), els preus han accelerat més la seva tendència baixista. Aquesta última caiguda l'ha portat, al tick, a la zona de suport que presenta en els mínims d'agost de 2015 (24,8) i des d'aquí està rebotant.

Rebot que era d'esperar, fruit de l'extrema 'sobrevenda' diària i setmanal que presenta el títol. Però no ens enganyem, a dia d'avui no tenim figura de volta de cap tipus i per tant, qualsevol recuperació encaixarà a la perfecció dins del que seria un simple rebot. Mentre que els preus segueixin construint màxims i mínims decreixents setmanals com els que tenim davant, la tendència seguirà sent correctiva. Molt de compte amb perforar els mínims de divendres passat, als 24,75 euros, ja que no trobem cap suport fins a la zona dels 22,40 euros, que és el màxims de 2013.

Gràfic setmanal d'Inditex

Últimas noticias