PharmaMar: a les portes de l'imponent buit baixista dels 2,60 euros

Des dels mínims d'octubre el títol acumula una revaloració del 160%

Per

Bolsamania | 30 mai, 2019

És fàcil observar on està la zona de control per a dalt, la resistència més important en el moment actual: el buit baixista de la sessió del 19 de gener de 2018.

És estranya la setmana que no analitzem PharmaMar davant l'interès dels nostres lectors. La veritat és que en realitat tot segueix igual, res ha canviat respecte al comentat setmanes enrere. I és que, des que el preu va saltar per sobre de la directriu baixista (línia vermella) el preu no ha parat d'escalar posicions sense tot just descansos. Dit això, la qual cosa no té sentit és pujar-se al tren de les compres en aquest moment, sobretot perquè presenta una fortíssima resistència molt a la vora, l'imponent buit baixista de principis de gener de 2018 en els 2,60 euros.

Em costa creure que aquest es pugui tancar, o el que és el mateix anul·lar, en un primer intent. El normal és que ho empleni i des d'aquí es prengui un respir, un merescut descans. Per sobre d'aquest buit baixista tenim un altre en els 3,25 euros (sessió del 9 de novembre de 2017).

Gráfico diario de PharmaMar desde septiembre de 2017

Últimas noticias