Petita volta en 'illa' en l'IBEX 35?

El selectiu puja un 8,45% l'any

Per

Bolsamania | 22 set, 2021

Actualitzat : 11:39

L'IBEX ens acaba d'assenyalar un suport de curt termini que ha de ser respectat si volem deixar la porta oberta a la possibilitat que estiguem davant del que pot ser el final de la fase correctiva dels últims temps: el buit alcista d'aquest dimarts als 8.655 punts.

L'espelma de dilluns s'ha quedat allà baix, com separada per dos buits. Un primer baixista als 8.760 punts i un altre alcista, el d'ahir, als 8.655 punts. Per això parlem d'una volta en 'illa' o en 'illot'. Diguem que mentre el buit alcista d'aquest dimarts aguanti, deixarem la porta oberta al fet que el rebot iniciat des dels mínims de dilluns tingui continuïtat. I ara està per veure si serà capaç de batre la zona de resistència als 8.800-8.850 punts. Aquest nivell de preus va actuar com a suport en diverses ocasions setmanes enrere i ara ho està fent com a resistència.

Ja veurem si és capaç de confirmar per sobre en preus de tancament o, per contra, el preu torna a rebutjar aquesta zona de control. Els importants nivells de sobrevenda diaris suggereixen que el sòl de la correcció no hauria d'estar ja molt lluny, però ja sabem que quan la debilitat és molt important la sobrevenda serveix de molt poc per no dir de res. Sens dubte és important que el buit alcista d'ahir (8.655) es respecti si volem albergar algun tipus d'esperança.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Últimas noticias