Oryzon Genomics, molt a prop ja de l'important suport dels 2,60 euros

Els títols de la biotecnològica cauen més d'un 20% durant l'any

Acaba d'anunciar dades positives d'eficàcia d'iadademstat, tractament contra la leucèmia

Per

Bolsamania | 13 des, 2021

Oryzon Genomics ha presentat noves dades positives d'eficàcia de l'assaig de Fase IIa ALICE en curs, que investiga iadademstat en combinació amb azacitidina en pacients amb leucèmia mieloide aguda (LMA) ancians o no elegibles per a quimioteràpia intensiva.

He de reconèixer que esperava molt més d'Oryzon Genomics des que a finals del 2020 perforava la directriu baixista i posteriorment s'hi recolzava com a suport. El que semblava ser un retrocés temporal a l'antiga directriu baixista (després suport) ha servit de ben poc. El títol s'ha lliscat sobre l'antiga directriu una vegada i una altra sense aconseguir reestructurar-se a l'alça de manera consistent.

Fins i tot ara mateix estaria perdent el suport decreixent sobre el que es recolza des de principis d'any. És un valor que no em diu res, no m'acaba d'agradar. L'únic, si de cas, l'important suport que presenta a la cantonada als 2,60-2,61 euros. Si cal intentar-ho en aquest valor, hauria de ser als nivells de preu més propers als mínims de juliol i desembre de 2020, amb ordre de prou pérdues en preus de tancament per sota.

Gràfic setmanal d'Oryzon Genomics

Últimas noticias