Oblideu-vos de l'IBEX mentre cotitzi per sota dels 10.410 punts: les sensacions no són bones

La sessió de més a menys d'aquest dimecres no convida precisament a l'optimisme

Per

Bolsamania | 26 oct, 2017

Aquest dimecres l'índex tancava en negatiu i a prop dels mínims del dia després de tocar, al tick, la part alta (resistència) del triangle al qual està donant forma el preu durant les últimes setmanes.

Aquest dimecres el preu es girava a la baixa a la recta final de la sessió després de tocar la zona de resistència de curt termini, la part alta del triangle (màxims decreixents i mínims creixents) al qual està donant forma el preu des de principis d'octubre. No cal dir que aquest moviment d’'anada i tornada' no convida precisament a l'optimisme. Ara bé, hem d'estar preparats per a qualsevol tipus de moviment, ja que els esdeveniments polítics derivats del desafiament de Catalunya que estan impedint a l'IBEX 35 seguir la via alcista dels nostres veïns europeus, poden accelerar més, si és possible, disparant la volatilitat en el selectiu. Però la pregunta del milió de dòlars és: cap a on?

No ens enganyem, el 'feeling' no és bo. I no ho pot ser mentre que els màxims i mínims decreixents segueixen intactes. Dit això el que hem de saber és que només per sobre dels màxims de setembre (10.410) deixarem les portes obertes que l'actual fase correctiva pugui haver arribat al final. Mentrestant més dels mateix: bandades a l'alça i a la baixa, però sempre dins d'una fase correctiva.

Gráfico diario del Ibex 35

Últimas noticias