Nous màxims de tots els temps al petroli West Texas: en pujada lliure absoluta

Els màxims anteriors es van assolir el maig de 2011 als 114,81 dòlars

Per

Bolsamania | 03 mar, 2022

Tot i que, de moment, per la mínima tenim el futur continu del barril tipus West Texas marcant un nou màxim de tots els temps. I si tanca clarament per sobre aquest es col·locarà en pujada lliure absoluta.

Cada minut que passa el futur continu del barril tipus West Texas marca nous màxims de tots els temps. I en tancar així podrem dir allò que s'ha col·locat en pujada lliure absoluta, que tal com estan les coses sembla l'escenari més probable.

Així, es diu que una acció o qualsevol altre actiu subjacent està en pujada lliure, o en màxims de tots els temps, quan el preu puja amb força i acaba vencent la resistència que té als màxims històrics. Des d'aquell moment es pot dir que el títol ja no té cap resistència, ja que no hi ha referències de preus de cap tipus per dalt.

Aquells subjacents que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables excepte les establertes pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Dit això, no hi ha cap senyal de fortalesa més gran que el d'un subjacent en pujada lliure. De la qual cosa es dedueix que ara mateix l''or negre' pot pujar fins on vulgui. No hi ha resistències de cap mena.

Gràfic diari - WTI Crude Futures Continuous (WBS)

Últimas noticias