No llancem les campanes al vol en Siemens Gamesa: el canal baixista segueix intacte

El fabricant d'aerogeneradors és el valor de l'IBEX que cau més l'any (-38%)

Per

Bolsamania | 09 nov, 2021

Els títols de Siemens Gamesa van pujar aquest dilluns un 9%, però tot continua igual. Res no ha canviat dins de la impecable tendència baixista en què segueixen immersos els seus títols des dels màxims anuals i històrics del gener als 39,35 euros.

Siemens Gamesa es troba en fase de reacció després d'una caiguda a la setmana passada del 20%. Això deixa la porta oberta que aquest tracti, almenys, d'omplir parcialment el buit baixista recent dels 22,25 euros. I per sobre tenim la part alta de l'impecable canal baixista pel qual es desplaça el preu des del començament d'any i la part alta del qual, per definició resistència, passa en aquest moment pels aproximadament 23,20 euros.

De la qual cosa es dedueix que, per més que reboti a curt termini, en realitat tot segueix exactament igual. L'estructura baixista dels preus continua intacta, sobretot mentre aquest continuï desplaçant-se dins el canal baixista dels darrers 11 mesos. Per sota, pel costat dels suports, tenim els recents mínims anuals (18,34), així com la base del canal, ara als aproximadament 17,30 euros.

Gràfic diari de Siemens Gamesa

Últimas noticias