L'IBEX torna a fallar davant la resistència dels 9.940 punts

No hi ha res com analitzar els gràfics en espelmes setmanals

Per

Bolsamania | 24 abr, 2018

Actualitzat : 16:06

Després de les alces de les últimes sessions ja tenim l'IBEX a les portes de l’important resistència dels 9.940 punts, els màxims des de finals de febrer.

No hi ha res com mirar un gràfic en espelmes setmanals per saber, amb més claredat, on ens trobem, d'on venim i cap a on podem anar. Així, en aquest moment podem veure com tenim l'IBEX a les portes de la primera resistència de veritat, la que presenta als 9.940 punts (finals de febrer). Aquest nivell va ser al seu dia el retrocés temporal a la base de l'ampli moviment lateral, abans suport i després resistència. El preu es va rebotar al tick fins aquí i es va girar a la baixa amb força fins a marcar un mínim anual als 9.327 punts.

De nou som aquí, a la primera zona de resistència important. I per sobre i de més envergadura tenim la resistència dels 10.210 punts, el buit baixista setmanal de principis de febrer. Confiem que el preu no ompli aquest buit i des d'aquí se'ns giri a la baixa perquè en aquest cas tindríem un important senyal de debilitat. Ara bé, tancar-lo (o el que és el mateix anul·lar-lo) seria sense cap dubte una primera i important senyal de fortalesa en el selectiu. Per tant només queda esperar a veure com reacciona l'IBEX davant aquesta resistència.

Gràfic setmanal de l'BEX 35

Últimas noticias