No diguis blat, fins que no el tinguis al sac i ben lligat: els futurs del DAX i de l'Euro Stoxx reboten des de suports vitals

El volum negociat aquest dilluns va ser un dels més alts de la història

Per

Bolsamania | 25 gen, 2022

Aquest dilluns vam assistir a una d'aquelles típiques sessions de pànic venedor on arribem a veure caigudes del 4-5% en els dos grans futurs europeus, els del DAX i els de l'Euro Stoxx 50. En realitat són els únics futurs que tanquen de la mà de Wall Street.

Al final passa allò de sempre. Europa es menja tota la coca pressionada per la debilitat a l'altra banda de l'Atlàntic i allà, a la recta final, es posen a recuperar posicions i fins i tot tanquen en verd. De manera que només els dos grans futurs (DAX i Euro Stoxx) recullen la recuperació de Wall Street mentre les borses europees estan tancades.

Dit això, encara és aviat per llançar les campanes al vol. Molt aviat. I l'única cosa que sabem, que no és poc, és que els importants suports dels 4.000 punts del futur de l'Euro Stoxx 50 i els 14.800 punts del futur del DAX han tornat a aguantar. Han actuat per enèsima vegada com a suport i ho han fet amb un dels volums més grans de la història. I això és el que és realment important. Si al final aquests suports es perforessin, llavors sí que podríem assistir a un dur correctiu a les borses europees i molt probable també a totes les places mundials.

Al cap i a la fi el que tenim davant és un erràtic i ampli moviment lateral en els dos grans índexs europeus des de l'abril. Deu mesos de bandades a l'alça i a la baixa, consumint temps en lloc de corregir en profunditat.

Gràfic diari - Futurs Euro Stoxx 50 vs. Dax

Últimas noticias