Naturgy perd 'momentum' tot i ser clarament alcista

Els títols de la companyia gasista pugen un 27% durant l'any

Guanya un 58,6% més al setembre, fins als 777 milions d'euros

Per

Bolsamania | 10 nov, 2021

Actualitzat : 10:37

L'escapada alcista del preu de mitjans d'octubre ha estat vist i no vist. I és que en només tres sessions el valor es disparava un 15% per pocs dies després tornar a restar, gairebé íntegrament, tot el que havia pujat.

Naturgy va obtenir un benefici net a finals de setembre de 777 milions d'euros enfront dels 490 milions de fa un any, xifra que suposa un increment del 58,6%. Aquests resultats inclouen plusvàlues netes per 187 milions d'euros, generades per les desinversions del negoci elèctric a Xile i la participació en UFGas a Egipte.

Tècnicament, l'aspecte tècnic no és dolent. En absolut. No pot ser-ho en un valor que recentment ha marcat màxims de tots els temps (24,87) malgrat la dura correcció posterior. És simplement que aquest sembla estar perdent velocitat de creuer i a més curt termini el tenim a zona de ningú, a mig camí entre la zona de suport dels 21,90 euros i els màxims de tots els temps. Dona la sensació que el preu podria romandre lateral molt de temps dins d'aquest rang, fins que es decanti per trencar amb força per un costat o l'altre. I tot això dins d'una clara tendència alcista de fons, o primària.

Gràfic diari de Naturgy

Últimas noticias