Meliá Hotels recupera els nivells previs a la pandèmia

Des dels mínims d'octubre el valor acumula una revaloració de gairebé el 150%

Per

Bolsamania | 05 mar, 2021

Tenim els títols de Meliá Hotels just als nivells previs al crac per la pandèmia. De fet, aquest dimecres tancava el buit baixista de la sessió del 24 de febrer de 2020.

L'últim impuls alcista va començar just quan el preu saltava per sobre d'un triangle simètric. Els triangles simètrics solen donar-se amb freqüència al mig de les tendències, tant alcistes com baixistes. I el desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia. Es tracta d'un període de consolidació de mercat, previ a un brusc moviment. Generalment actua com un patró de continuació de la tendència prèvia.

En el cas que ens ocupa vam veure com a principis de febrer el preu saltava per sobre del triangle i dies després s'hi recolzava en un típic moviment en retrocés temporal a la nova zona de suport. I des d'aquí ha estat escalant posicions gairebé diàriament fins als nivells actuals. De fet, aquest dimecres va tancar el buit baixista diari de la sessió del 24 de febrer de l'any passat als 7,2850 euros. Per sobre ja no hi ha res rellevant fins als màxims de 2020 als 8,40 euros.

Gràfic diari de Meliá Hotels

Últimas noticias