Màxima precisió en el Dax, que rebota des de la base del canal baixista: no hi ha res més

La base d’un canal és, per definició, zona de suport

Per

Bolsamania | 10 feb, 2016

Actualitzat : 17:40

Molta gent es deu estar preguntant si les importants pujades d'aquest dimecres són el final de les caigudes i, per tant, és moment de posar-se a comprar com bojos.

I la veritat és que no hi ha resposta per a aquesta pregunta, ja que l'única cosa que tenim, de moment, és un simple rebot des de la zona de suport que confereix al selectiu la base del canal baixista pel qual s’ha estat desplaçant el preu els últims mesos, i poca cosa més. Ara bé, recordin que «sempre sabem com comencen les coses però no com acaben». D'entrada, hem de veure fins on arriba el rebot i com ho fa. Evidentment, no tenim cap figura de volta de cap tipus, tan sols un rebot des de nivells de suport.

La primera zona de resistència a la qual probablement es dirigirà d’aquí a poc el selectiu, abans suport, es troba en el nivell aproximat de 9.330 punts. Per damunt, començarem a plantejar-nos nous nivells, com ara el buit baixista de 9.960 punts. Però, de moment, caldrà veure si l'índex intenta atacar amb èxit el primer escull de debò, la zona de 9.320-9.330 punts, abans important zona de suport... I després, ja ho veurem.

Últimas noticias