L'or s'està despertant: supera els màxims de juliol, agost i setembre

El metall preciós cau un 2% durant l'any

Per

Bolsamania | 12 nov, 2021

L'or està fent els primers passos per donar per liquidada la fase correctiva iniciada des dels màxims històrics de l'estiu del 2020 als 2.075 dòlars. És la primera vegada des de llavors en què el 'metall preciós' ens construeix un primer màxim creixent, que no és poca cosa.

Molt malament se li ha de donar al 'metall preciós' aquest divendres per no tancar en espelmes setmanals per sobre de la important resistència dels 1.834 dòlars: els màxims de juliol, agost i setembre. De fet, ja tenim un primer màxim creixent. Que no teníem des que va començar la fase correctiva iniciada després dels màxims històrics d'estiu del 2020. Per tant, automàticament i per definició, els 1.834-1.835 dòlars són ara un primer suport important.

Encara més, si des d'aquí el preu acaba superant també els màxims de juny (1.816,50 dòlars) cosa que ens estarà confirmant el preu una àmplia doble vall amb importants implicacions alcistes que, gairebé amb tota seguretat, el portaria per sobre dels màxims històrics que va arribar l'any passat als 2.075 dòlars. Anem pas a pas, a poc a poc, però és clar que aquest ja ha fet un primer pas endavant perquè les coses comencin a canviar. Amb les correccions contra tendència sembla que l'or està despertant-se amb claredat.

Gràfic setmanal de l'unça d'oro

Últimas noticias