L'IBEX perd 'momentum' i coqueteja amb el suport dels 9.000 punts

El nostre selectiu puja un 12% vs. 18% del Dax i el 23% de l'Euro Stoxx 50

Per

Bolsamania | 16 nov, 2021

El nostre selectiu està perdent velocitat de creuer atès que no ha aconseguit aguantar el tipus per sobre del suport de curt termini, cosa que unia tots i cadascun dels successius mínims creixents des de mitjans de setembre.

Per això diguem que aquest està perdent 'momentum'. Ja no puja amb la mateixa alegria i el perill d'aquesta situació és que tenim Wall Street i la resta dels nostres veïns a màxims anuals o molt a prop d'ells. I si per casualitat decidissin prendre un petit descans, ens tocarà patir en no haver sabut aprofitar la fortalesa d'Europa i de Wall Street. Una cosa a la qual, per altra banda, ja hauríem d'estar més que acostumats. La bretxa entre els altres i nosaltres durant els darrers anys és immensa.

En qualsevol cas i mentre cotitzem per sobre del suport dels 9.000 punts tampoc no hi ha res del que preocupar-se. Aquest nivell de preus va actuar com a resistència durant els últims mesos i ara com ara està actuant com a suport. Només si tanquéssim per sota amb claredat, aleshores direm que arriben corbes. Però mentrestant romanem laterals amb un suport molt clar als 9.000 punts i resistències als 9.200 i als 9.310 punts (els màxims anuals).

Gràfic diari de l'IBEX 35

Últimas noticias