L'euro/dòlar es gira amb violència després de xocar amb la part alta del canal baixista

L'encreuament no presenta cap suport fins als 1,1550, abans resistències

Per

Bolsamania | 18 mai, 2018

No hi ha res com apartar-se del gràfic per veure les coses més clares, en perspectiva. I per això, el millor mirar-ho en espelmes setmanals.

Si ens fixem en el gràfic setmanal de l'euro/dòlar, els màxims anuals (1,2555) han frenat l'encreuament a les portes de la resistència que presenta a la part superior del canal baixista pel qual s’ha estat desplaçant al llarg de la última dècada. Això deixa les portes obertes que, de nou, l'encreuament busqui els mínims de 2017 (1,03394) i qui sap si, fins i tot, la base del canal baixista. Tot és possible als mercats.

D'antuvi, no ha pogut amb la part alta del canal i s'ha girat amb violència a la baixa. En aquest moment no s'observa cap suport fins a la zona dels 1,1550, abans resistència. I per sota el buit alcista dels 1,0724 i els mínims de principis de 2017. Això no treu que en qualsevol moment assistim a importants rebots contra tendència, ja que els nivells de sobrevenda són molt elevats i res cau sense el seu corresponent rebot contra tendència.

Gràfic setmanal de l'euro/dòlar

Últimas noticias