La pauta baixista en 'cap i espatlles' de DIA apunta als 2,5 euros

Els títols acumulen una caiguda del 13% al mes

Per

Bolsamania | 16 mai, 2018

DIA va tancar aquest dimarts en els mínims de la sessió i en els mínims de l'any i es va emportar per endavant el suport dels 3,33 euros (els mínims de març).

Ja fa molts mesos que estem parlant del clar deteriorament dels títols de DIA. Debilitat que va augmentar després de la perforació del suport dels quatre euros (els mínims de 2016 i 2017), ara important resistència. Aquest dimarts, a més, els títols de DIA perforaven (encara que per la mínima) el suport que presentava als 3,33 euros i van tancar en els mínims del dia i de l'any als 3,318 euros. Perforar els mínims anuals són un nou i clar senyal de debilitat, ja que el títol estaria donant continuïtat a l’impecable successió de màxims i mínims decreixents des del passat estiu.

No cal dir que l'anàlisi tècnica, com qualsevol altre tipus d'anàlisi, no és infal·lible. Però és cert que la teoria xartista diu que com a mínim, després d'un 'cap i espatlles' setmanal com el que tenim davant, el preu hauria de caure fins al que és l'altura de la figura, cosa que el portaria a nivells de preu propers als 2,5 euros de cara a les pròximes setmanes/mesos.

Gràfic setmanal de DIA

Últimas noticias