JP Morgan està desplaçant-se lateralment des del passat estiu

Els títols del gegant financer pugen un 6% durant l'any vs. -2% de l'S&P 500

Per

Bolsamania | 14 gen, 2022

L'any ha començat amb un clar transvasament dels diners des del sector 'growth' cap al 'value'. O més ben dit, està sortint de la tecnologia cap a gairebé tota la resta. Moviment similar al que també es va produir al començament de 2021.

Els títols del gegant financer nord-americà s'estan desplaçant dins un moviment lateral impecable des del mes de maig passat. Lateral que alhora forma part del que és una consolidació de nivells/ajust proporcional de les importants pujades prèvies. I el que encara és més important, és un lateral dins d'una claríssima tendència alcista de fons, o primària.

A curt termini el tenim a mig camí entre el suport dels 161,70 dòlars (buit alcista de la sessió del 4 de gener) i la resistència que li confereixen els màxims històrics als 173 dòlars. Per sobre d'aquesta, es col·locaria novament en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això, gairebé sempre, té per a qualsevol subjacent en aquesta situació. Sens dubte, és un clar mantenir en cartera.

Gràfic diari de JP Morgan Chase (JPM)

Últimas noticias