IBEX 35: fins i tot per continuar caient els preus necessiten rebotar

Hi ha un important nivell de suport en el rang dels 9.580-9.600 punts

Per

Bolsamania | 15 feb, 2018

Des dels màxims de principis d'any el selectiu espanyol acumula una caiguda del 9%. En teoria es donen les condicions per intentar construir un rebot de certa magnitud.

Com ens agrada recordar sempre que tenim oportunitat, els preus no cauen pels segles dels segles sense la seva corresponent fase de rebot (o fase de reacció) igual que dins d'una tendència alcista necessitem que els preus corregeixin/drenin els excessos per poder seguir escalant posicions. Així és com es mouen els preus en els mercats: acció-reacció. Dit això i en el molt curt termini el preu ens ha deixat un primer suport als 9.580-9.600 punts i per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 9.900 - 10.000 punts. O el que és el mateix, un rebot cap als 10.000 punts seria el mínim després d'una caiguda de 1.000 punts des dels màxims de principis d'any. I després ja veurem.

Figura de tornada no tenim i aquesta, quan es construeixi, li costarà el seu temps. Però ara mateix del que es tracta és de veure fins on arriba el rebot i sobretot, i més important, què passa després. En funció que durant la recaiguda es perforin o no els mínims de la setmana passada és on estarà la clau. Tot es veurà.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Últimas noticias