Iberdrola: una altra vegada en la directriu alcista dels últims nou mesos

En teoria es donen les condicions per a intentar un nou atac als màxims històrics

Per

Bolsamania | 24 jul, 2019

Després d'una mica més d'un mes desplaçant-se dins d'un estret lateral, tot apunta al fet que en qualsevol moment podria posar rumb de nou als màxims anuals i històrics.

Tant Iberdrola com Endesa són les dues elèctriques que més fortalesa continuen mostrant en els últims temps, i amb molta diferència. Les dues es troben en pujada lliure relativa. Veurem com reaccionen els títols d'Iberdrola als resultats que acaba de publicar aquesta matinada, ja que en teoria i per anàlisi tècnica cal apostar per un imminent rebot. Sobretot perquè, a més de ser un títol impecablement alcista, les últimes caigudes (bastant tèbies per cert) li han portat una altra vegada a la zona de suport que presenta en la impecable directriu alcista que uneix tots i cadascun dels impecables mínims creixents des de mitjan octubre.

Així doncs, com es pot observar en el gràfic diari li tenim de nou en la directriu alcista i aquí, en teoria, cal continuar escalant posicions. Amb un primer objectiu en els màxims anuals i històrics: els 8,918 euros.

Últimas noticias