I si les últimes pujades en DIA formen part del típic 'pull back?

El rebot cap a la resistència dels 5,35 euros encaixa dins el típic 'retrocés temporal'

Per

Bolsamania | 20 jul, 2017

Els títols de DIA s'estan desplaçant lateralment des del passat mes de març dins d'un rang comprès entre els 4,9 euros com a suport i els 5,5 euros com a resistència.

Cal reconèixer que els títols de DIA s'estan movent dins d'un estret moviment lateral durant els últims mesos, sense escoltar els moviments generals del mercat, per bé i per mal. La veritat és que en el curt termini convé ser cauts davant la possibilitat que l'últim dels rebots no sigui res més que el típic moviment en retrocés temporal a la nova zona de resistència, abans suport, que li confereix la base de l'antic canal alcista. Si és així el títol no hauria de trigar gaire a accelerar les caigudes a la recerca de, com a mínim, la zona de suport dels 4,89 euros. Pel que fa a les resistències, la més immediata la trobem als 5,36 i per sobre, i de major rellevància, els màxims anuals als 5,6 euros.

El problema és que tenim DIA en zona de ningú, a mig camí entre el suport dels 4,89 i els 5,6 euros. La perforació / superació d'un o altre nivell serà el que ens donarà la pista del següent moviment en tendència. Mentrestant, més del mateix: més lateralitat.

Gràfic diari - DIA

Últimas noticias