Fins que ArcelorMittal no escali per sobre de la muralla dels 30 euros no hi ha res a fer

Els títols del gegant de l'acer pugen un 45% durant l'any

Guanya 4.621 milions al tercer trimestre, el nivell més alt des del 2008

Per

Bolsamania | 11 nov, 2021

Actualitzat : 11:08

ArcelorMittal, el fabricant d'acer més gran del món, va registrar un benefici net de 4.621 milions milions de dòlars al tercer trimestre, el nivell més alt des del 2008 i enfront dels 4.000 milions del segon trimestre d'aquest any i les pèrdues de 261 milions del mateix període de fa un any.

A veure amb què ens sorprèn ArcelorMittal durant la sessió d'aquest dijous després de confessar-se davant del mercat. Ja sabem que amb aquest valor tot és possible, és capaç del millor i del pitjor i amb ell mai no és el que sembla. Cal esperar que es mogui amb força el dia d'avui, però cap a on? En qualsevol cas, el que és realment important és que la resistència que cal batre la trobem al nivell dels 30 euros: els màxims de gener de 2013, gener de 2014, gener i maig de 2018 i agost d'aquest any. No cal adonar-se que parlem d'un nivell de resistència clau, decisiu.

O el que és el mateix, per sobre dels 30 euros amb comoditat i en espelmes setmanals (fins i tot mensuals per allò de tenir més seguretat, ja que amb aquest valor mai se sap) s'activaria un fort senyal de compra en el gegant de l'acer a mitjà i llarg termini. Tant que des d'aquell moment podríem parlar de la confirmació d'una àmplia figura de tornada a l'alça a llarg termini, amb les implicacions alcistes importants que això tindria per al valor.

Gràfic mensual d'ArcelorMittal

Últimas noticias