Enrampada de Sabadell al buit baixista de finals de febrer

Per

Bolsamania | 06 abr, 2022

Des dels mínims de març, els títols de l'entitat financera es van revaloritzar un 45% i després d'emplenar parcialment el buit baixista de finals de febrer aquest ha començat a corregir.

Un buit baixista és un espai que deixa el preu que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Un buit baixista té connotacions de debilitat i automàticament aquest gap es converteix en l'ordre de prou pèrdues per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió.

I això és el que ens va deixar a finals de febrer Sabadell. Buit que també es dona en pràcticament tots els valors a escala mundial. Després uns l'han tancat i els altres, no. Però la gran majoria encara no ho ha fet. El comportament és el previst, el d'emplenar parcialment aquest buit per després corregir/ajustar proporcionalment les darreres pujades. L'experiència m'ha demostrat una vegada i una altra que aquest tipus de buits gairebé mai es tanquen davant la primera ocasió que es presenta. I si de cas en les següents. Així que el títol no ha pogut amb el buit a la baixa dels 0,8046 euros i el dia que el tanqui/anul·li, aquí tindrem un clar senyal de fortalesa que no podrem obviar.

Gràfic diari de Sabadell

Últimas noticias