Endesa s'aferma als primers suports i posa rumb a màxims històrics

El títol s'ha recolzat a la 'cresta' de l'impuls alcista anterior

Per

Bolsamania | 24 feb, 2017

Les correccions que es van produir al llarg de tot el mes de gener a l'elèctrica no han deteriorat gens ni mica la tendència alcista impecable de fons.

Endesa és un bon exemple per explicar el què de vegades comentem sobre un moviment en throw back. Que no és cap altra cosa que corregir per recolzar-se en aquells nivells de preu que, en el seu moment, van actuar com a resistència i ara ho han fet com a suport. El títol, Endesa, segueix sent l'elèctrica del nostre país que presenta un aspecte tècnic millor i amb molta diferència. La tendència no podria ser més alcista en termes de mig i de llarg termini. Tan sols hem assistit a una correcció proporcional a les pujades prèvies i des d'aquí ha sortit de nou a l'alça amb força.

Sembla qüestió de temps, més aviat de poc temps, que s'atreveixi amb la resistència que presenta als màxims històrics (20,49 euros). Per baix, pel costat dels suports tenim els mínims de principis de febrer als 18,86 euros i sempre que aquests no es perforin, no tindrem cap senyal de feblesa dins l'estructura de preus actual.

Gràfic setmanal - Endesa

Últimas noticias