Ence es recolza en l'antiga directriu baixista i mira de reüll el buit setmanal dels 2,92 euros

Per

Bolsamania | 09 feb, 2022

Els títols d'Ence estan pujant amb força i volum des del primer minut de negociació, col·locant-se a les portes de la resistència dels 2,59 euros (els màxims de gener).

Berenberg creu que Ence, als preus actuals, ofereix una "oportunitat de comprar molt clara" de cara a la publicació de resultats, que tindrà lloc el proper 28 de febrer. Basant-se en aquesta idea, la companyia alemanya eleva el preu objectiu de la companyia fins als 4 euros des dels 3,8 euros previs i reitera el consell de comprar.

Tècnicament, l'aspecte és interessant, és prometedor. I no ho dic tant per les fortes pujades d'aquest dimecres. M'agrada com n'és d'impecable el retrocés temporal a finals de gener, recolzant-se a l'antiga directriu baixista. El valor presentava una important resistència a la directriu baixista que unia tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del març del 2021 i aquesta ha funcionat ara com a suport, al cèntim.

La veritat és que no seria gens estrany que des d'aquí, i amb les seves correccions contra tendència, aquest s'acabés dirigint a curt termini cap a la important resistència que li confereix el buit baixista setmanal del juliol de l'any passat als 2,922 euros. Aquí hi ha la resistència més important a curt termini, amb el permís, és clar, dels màxims de novembre als 2,658 euros.

Gràfic diari d'Ence (ENC)

Últimas noticias