Encara que no ho semblés, Grifols mai ha deixat de ser alcista

Grifols es dispara a la calor del seu fàrmac per immunitat immediata contra la Covid

Per

Bolsamania | 19 gen, 2021

Els títols de Grífols segueixen disparats a la calor del seu assaig per desenvolupar un fàrmac contra la Covid que oferirà una immunitat immediata. Les seves accions reboten un altre 4%, després de pujar un 2% aquest dilluns quan va anunciar la notícia.

Notícies a part, la veritat és que portem repetir una i altra vegada la mateixa cançó en els títols de Grífols. És alcista a mitjà i llarg termini per més que corregís amb força durant gran part de 2020 i fins i tot malgrat l'avorrit i pesat lateral dels últims mesos. Tan sols cal mirar el gràfic setmanal/mensual de llarg termini per adonar-se'n. En aquest cas hem triat les espelmes mensuals per allò d'eliminar el màxim soroll possible i amb el que ens trobem és un impecable canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu des de 2014.

L'única condició que li hem exigit al preu per obrir/mantenir els llargs (posicions alcistes) durant els últims mesos, i la mantenim, és que sota cap concepte aquest pot perforar l'important suport decreixent que presenta en els mínims de setembre, als 21,27 euros. De manera curiosa, la part alta del canal (resistència dinàmica) passa en aquest moment per la zona dels 37 euros.

Gràfic mensual de Grifols

Últimas noticias