El petroli West Texas cotitza en plena zona de suport: els màxims del juliol

L''or negre' retrocedeix un 10% des dels màxims anuals d'octubre

Per

Bolsamania | 18 nov, 2021

Semblava que el petroli no corregiria mai i sense fer gaire (gens) de soroll aquest s'ha deixat pel camí un 10% des dels màxims anuals que es van assolir al mes passat als 85,41 dòlars.

Tot i les caigudes del 10% des dels màxims anuals, el barril de petroli encara puja un 25% des dels mínims d'agost. I gairebé un 60% l'any, cosa que no està gens malament. I és que era qüestió de temps que els preus es prenguessin un petit descans, perquè res no puja pels segles dels segles sense el seu corresponent ajust/correcció proporcional. De manera que tenim l''or negre' davant el primer dels suports de veritat, que no és un altre nivell que els màxims anuals anteriors, els màxims de juliol als 77 dòlars. Així, una caiguda fins aquí encaixa dins del que seria un simple retrocés temporal a l'antiga resistència, ara suport.

Per sota d'aquest tenim un altre suport gairebé a tocar dels 75 dòlars/barril. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista dels 80,70 dòlars i per sobre, els màxims anuals als 85,41 dòlars.

Gràfic diari - WTI Crude Futures Continuous

Últimas noticias