El petroli té un affaire amb la MM200

L''or negre' acumula una pujada propera al 45% des dels mínims de desembre

Per

Bolsamania | 20 mai, 2019

Si bé és cert que la MM200 diària genera nombrosos senyals falsos tant a l'alça com a la baixa, cal reconèixer que en el cas del petroli aquesta està funcionant amb força precisió.

Com ja hem comentat en nombroses ocasions, un servidor no és molt amic d'utilitzar la mitjana mòbil simple de 200 sessions, més coneguda com la MM200, perquè aquesta falla molt. Genera nombrosos senyals erràtics, contradictoris, tant a l'alça com a la baixa. Mentre que sí que sóc un clar convençut de la rellevància de la MM200 setmanal. Però reconec que abasta un espai temporal tan ampli que resulta poc operativa. S'utilitza i funciona molt bé, però només a mitjà i llarg termini.

Ara bé, a curt termini he de reconèixer que aquesta està funcionant bastant bé durant els últims temps. Durant l'agost va actuar com a suport i quan es va perforar hem assistit a importants caigudes i després superar-se de nou a l'alça a principis d'abril, ara sembla haver tornat a actuar com a suport. O el que és el mateix, mentre el petroli respecti el suport que presenta als 68,79 dòlars (barril tipus Brent) deixarem la porta oberta, fins i tot, cap a un moviment que el porti als màxims de 2018, als 86,74 dòlars.

Gràfic diari del futur continu del Brent

Últimas noticias