El gràfic setmanal de Banco Santander invita, per fi, a l'optimisme

Els títols de l'entitat càntabra acumulen una caiguda del 7% durant l'any

Per

Bolsamania | 22 set, 2016

Actualitzat : 13:16

Durant la primera setmana de setembre els títols de Banco Santander aconseguien deixar enrere la important resistència que presentava a la part superior del canal baixista. Després de recolzar-se de nou en el mateix el títol sembla voler reestructurar-se a l'alça.

A la vista del gràfic setmanal de Banco Santander dels últims dos anys podem veure com el preu s'ha estat desplaçant, amb precisió màxima, dins d'un canal baixista, rebotant cada vegada que es recolzava en la base d'aquest i corregint un cop arribava a la part alta del mateix. No obstant això, durant la primera setmana de setembre passava alguna cosa diferent: el preu saltava i confirmava, amb claredat, per sobre de part superior del canal baixista, per definició zona de resistència.

A més, les caigudes de la setmana passada encaixen a la perfecció dins del que seria el típic moviment en retrocés temporal. Aquest moviment consisteix a posar a prova els nous nivells de suport que anteriorment van funcionar com a resistència per comprovar-ne així la fortalesa i fiabilitat. Així, a la vista de la reacció alcista de les últimes sessions des de la nova zona de suport cal concloure que hem assistit a un descens temporal 'de manual'. De manera que, tècnicament parlant, podem afirmar que molt probablement Banco Santander pot estar posant punt i final a la tendència a la baixa dels últims dos anys.

Els títols de BBVA es frenen en sec després d'acariciar la directriu a la baixa

Gràfic setmanal - Banco Santander

Últimas noticias