El buit alcista dels 2,26 euros d'Ence, l'únic clau on agafar-se

El títol acumula una caiguda del 47% des dels màxims anuals de març

Per

Bolsamania | 25 oct, 2021

Actualitzat : 11:22

Hem fet referència en moltes ocasions durant els últims temps a la important zona de suport dels 2,26 euros, l'imponent buit alcista de la sessió del 13 de novembre.

Fa molt de temps ja, probablement fa mesos, que estem fent referència a l'imponent buit alcista, per definició suport, dels 2,26 euros. I sempre hem dit que l'equació rendibilitat-risc òptima en aquest valor passa per intentar obrir llargs (posicions alcistes) als diferents nivells de preu més propers possibles a aquest buit, amb prou pèrdues en preus de tancament al propi buit. I la veritat és que el mínim de la caiguda s'ha vist als 2,272 euros. És a dir, el buit s'ha omplert en la seva totalitat, però no s'ha tancat. O almenys no de moment.

Per tant, tot segueix igual al valor. És a dir, mentre aquest buit no es tanqui encara hi ha lloc per a l'esperança. O almenys per intentar construir un rebot que l'acabi acostant a la important resistència dels 2,92 euros on ens trobem amb un buit baixista important, corresponent a la sessió del 19 de juliol. Ara bé, en acabar tancant-se el buit, el normal, el més probable, seria una tornada als mínims de fa un any als 1,79 euros.

Gràfic diari d'Ence

Últimas noticias