El bitcoin té els màxims històrics a tir de pedra, i després cap als 100.000 dòlars

El rei de les criptodivises acumula una pujada pròxima al 100% l'any

Per

Bolsamania | 12 oct, 2021

Actualitzat : 10:08

La superació de la resistència, ara nou suport, dels 53.000 dòlars deixa el camí obert cap a la gran resistència que té als màxims anuals i històrics, als 65.520 dòlars del futur.

Durant la primera sessió del mes d'octubre vam analitzar el futur del bitcoin i en dèiem que el següent objectiu era els màxims de setembre i després, els màxims anuals i històrics. En aquest article, entre altres coses, vam explicar per què un servidor deia que el bitcoin passava olímpicament de la prohibició de la Xina. Al cap i al final com a analista tècnic a un servidor, l'únic que li importa és el que diu el preu i només el preu. Tota la resta és soroll i aquest només serveix per fer-nos perdre la perspectiva de la realitat del mercat.

I aquí estem, amb el bitcoin clarament per sobre de la resistència, ara suport, dels 53.000 dòlars. El que no sabem és si hi haurà un retrocés temporal cap al nou suport, però si hi hagués, res canviaria realment. L'important és que ja no hi ha res fins als màxims anuals i històrics, als 65.520 dòlars, i per sobre, els 100.000 dòlars. I pot ser que molt més, per què no? Tot és possible en el bitcoin i quan puja sabem que aquest és capaç de tot.

Una altra cosa és que tot el personal que inverteixi en el bitcoin, sobretot si és a mitjà i llarg termini, ha d'estar preparat per veure'l corregir en alguns moments un 50% sense que en realitat res canviï. I és que el bitcoin no està fet per a tothom.

Gràfic diari del futur del bitcoin des de finals de gener

Últimas noticias