El bitcoin, l'au Fènix que sempre ressorgeix de les seves cendres

Rebota un terç del seu valor des dels mínims de gener

Per

Bolsamania | 15 feb, 2022

Actualitzat : 11:24

Cada día que pasa las sensaciones en el bitcoin son mejores, tanto que no se puede descartar que desde aquí esté tratando de reestructurarse al alza con la mirada puesta en los máximos históricos de noviembre.

Cal reconèixer que des que el futur del bitcoin va batre la resistència dels 40.000 dòlars aquest és un altre. Va superar la base del canal baixista i va experimentar un petit 'ral·li' fins als voltants dels 46.000 dòlars. I després d'un petit ajust d'aquest tram dona la sensació de voler reestructurar-se a l'alça de nou. És més, es diria que per sobre dels 46.000 dòlars pot activar una petita figura de tornada a l'alça amb objectiu de pujada cap als aproximadament 60.000 dòlars. Amb el permís és clar de la important resistència horitzontal que té en els 52.200 dòlars. Per baix, pel costat dels suports, el més important de tots ells el tenim en els mínims de gener en els 32.855 dòlars.

En qualsevol cas, la qual cosa és clar i que ningú pot posar en dubte és que la tendència de fons, la primària, continua sent impecablement alcista. Malgrat les importants caigudes des de màxims l'estructura dels preus continua construint mínims i màxims creixents en termes de mitjà i de llarg termini. I així no cau.

Gráfico diario del futuro del bitcoin (BTC)

Últimas noticias