Doble retrocés temporal en l'or per continuar escalant posicions?

El 'metall preciós' cau un 1,5% l'any

Per

Bolsamania | 15 jun, 2021

La recta resistència que uneix els màxims històrics (2.075 dòlars) d'agost de l'any passat i de gener d'aquest any estan actuant, almenys de moment, com a suport. Cosa que deixa la porta oberta al fet que estiguem davant d'un simple retrocés temporal de manual.

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. En resum, es pot dir que un retrocés temporal és un rebot per després caure, mentre que un retirada temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que tenim en l'or en aquest moment. Un suport important a la zona dels 1.840-1.850 dòlars, coincidint, a més, amb l'MM200 diària, o mitjana mòbil simple de 200 sessions. El més lògic, el més probable, és que des d'aquí tracti de reestructurar-se de nou a l'alça a la recerca dels màxims de principis de mes (1.916,47 dòlars) per després atacar els màxims de gener i els màxims històrics.

Gràfic diari de l'unça d'or

Últimas noticias